Ciutat accessibleGirona treballa dia a dia per ser una ciutat inclusiva de la que tothom, ciutadans i visitants, independentment de les seves condicions físiques, pugui gaudir. És una ciutat de distàncies curtes i amb facilitats per arribar als punts més allunyats.

Amb l'aprovació del primer Pla d'Accessibilitat de la ciutat de Girona, s'ha treballat en la millora de l'accessibilitat de l'espai públic de la ciutat, incidint en aspectes diversos com les amplades de les voreres, guals per vianants, senyalització acústica, disseny i col·locació del mobiliari urbà, etc.

En general, l'accessibilitat a la major part dels espais més turístics de la ciutat és bona, exceptuant part del Barri Vell i sobretot el Call Jueu, que presenta pendents elevats, paviments empedrats i diversos trams amb escales. Els barris més comercials com Mercadal i Eixample disposen d'una bona accessibilitat, amb voreres amples i guals per vianants. La major part dels carrers de la ciutat tenen un pendent inferior al 6%.

L'empresa Bosch Ortopèdics ofereix servei de lloguer de scooters per visitar la ciutat (d'un dia, setmana o per períodes més llargs). Possibilitat de fer arribar o recollir l'scooter al lloc desitjat.

Visiteu el web de turisme accessible

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org