Activitats incentiu

Visita nocturna a la Catedral de Girona

La Catedral de Girona és un dels edificis més emblemàtics de la ciutat, tant per la seva arquitectura com per la col·lecció d'obres que conserva. La seva llarga història l'ha dotat d'un patrimoni d'alt valor cultural. En aquesta visita, realitzada fora de l'horari habitual, es pot gaudir de l'arquitectura de la nau gòtica més ampla del món, del claustre romànic del s. XII, de planta irregular i amb una gran varietat de capitells i frisos historiats. Finalment, de la col·lecció d'obres al Museu-Tresor, destacant especialment el Tapís de la Creació, una de les peces tèxtils més importants del patrimoni europeu. La visita conclou en un espai no obert a la visita cultural: els soterranis de la Catedral.

Visita teatralitzada al Barri Vell

Girona Scenic Experience és una nova forma de conèixer la ciutat mitjançant una de les seves principals activitats culturals: les arts escèniques.

Tallers de teatre, cuina tradicional, una visita teatralitzada al Barri Vell i un espectacle de micro-teatre. Un còctel perfecte perquè us endinseu en el ric patrimoni cultural gironí. Aixequeu el teló de la ciutat i viviu una experiència creativa, lúdica i participativa.

Show cooking

L'activitat de Show cooking permet al participant involucrar-se amb la gastronomia gironina, des del tradicional "pa amb tomàquet" fins al plat més sofisticat dels restaurants amb estrella Michelin.

L'activitat s'inicia amb una exhibició formativa d'un cuiner que explica com s'elabora un àpat amb els productes del territori. Seguidament tots els participants elaboren un àpat tradicional català amb l'ajuda d'un professional i amb tot el material necessari. Finalment, cadascú pot degustar la magnífica gastronomia del territori que ha elaborat.

Wine creation

"Per gustos, colors". Per aquest motiu aquesta activitat no és una competició. Senzillament consisteix en preparar l'olfacte i el gust per posar-se a la pell d'un enòleg durant unes hores i viure l'experiència de crear un vi. L'organització proveeix tots els elements tècnics, material i l'assessorament per ajudar-vos durant el procés.

Primer serà necessari entrenar el nas i el paladar per saber reconèixer els matisos desitjats. A partir d'aquest moment, treballar amb més vins varietals (un sol tipus de raïm) per poder barrejar-los i aconseguir trobar una combinació única creada exclusivament per l'equip. Finalment, podeu emportar-vos l'ampolla de vi feta per l'equip.

Girona iPad quest

Els participants participaran en una competició per equips a través d'iPads. La idea principal és aconseguir el màxim nombre de punts superant les proves que es troben amagades en racons principals del casc antic de Girona. Per a això serà necessari crear una estratègia inicial, però el més important probablement radicarà en la rapidesa per anar-se adaptant segons les diferents circumstàncies que vagin passant.

Vol en globus

El vol en globus és una activitat de màrqueting corporatiu innovadora i diferent com a activitat d'incentiu.

Aquesta experiència està dissenyada perquè els participants visquin una aventura extraordinària sobrevolant la comarca de Girona. S'organitzen vols en globus en grup, a mida o segons les necessitats del client.

Castells

Els castells humans són una tradició molt popular a Catalunya. Si voleu viure una experiència inoblidable, veniu a "fer pinya" amb els Marrecs de Salt.

Durant aquesta activitat s'expliquen les diferents tasques i rols dels participants als castells, les tècniques necessàries per construir-los, les estructures, etc. Es posa a la vostra disposició la formació necessària perquè pugueu organitzar una torre humana des d'una base sòlida i estable. La comunicació i la concentració seran les claus per tenir èxit. Aprendre a pujar i baixar per sostenir el "tronc" de la torre són algunes de les habilitats que aprendreu. Finalment, aconseguireu coronar el castell. Aquesta activitat requereix iniciativa i confiança de tot l'equip.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org