Perquè Girona

Ubicació geogràfica immillorable: a 37 minuts de Barcelona i 3 hores i 30 minuts de Madrid

Girona està perfectament connectada amb la resta d'Espanya i Europa. A 100 quilòmetres de Barcelona, a 60 de la frontera francesa i a tan sols 30 de la Costa Brava, gaudeix d'una ubicació geogràfica immillorable. Les xarxes aèria, ferroviària i viària permeten a la ciutat estar perfectament comunicada, sense patir els excessos d'altres ciutats amb més densitat de població, però amb els mateixos avantatges. L'arribada del TAV completa la connexió de l'alta velocitat amb Barcelona en 37 minuts, amb Madrid en 3 hores i 30 minuts, i amb París en 5 hores i 30 minuts.

200 km de costa, al peu dels Pirineus

Girona es troba entre mar i muntanya, és la capital de la província i ofereix un gran contrast de paisatges. La Costa Brava, a tan sols 30 minuts de la ciutat amaga autèntics pobles de pescadors, cales amb aigües cristal·lines i parcs naturals. A poc més d'una hora hi ha els Pirineus, amb un llegat històric únic d'ermites, convents, esglésies i algunes de les millors estacions d'esquí d'Espanya.

Ciutat històrica mil·lenària

Passejar per Girona és un descobriment continu de petits i grans racons on perdre's. El barri jueu conserva encara la màgia dels carrerons estrets i entrecreuats del nucli antic de la ciutat, amb llocs plens d'història com les cases de l'Onyar, la basílica de Sant Fèlix, la muralla, els Banys Àrabs, el monestir romànic de Sant Pere de Galligants o la catedral (XIV-XVII), una construcció espectacular amb la nau gòtica més ampla del món.

Reconeixement turístic mundial de prestigioses revistes internacionals

Girona és una de les ciutats amb més personalitat de Catalunya. Així ho avalen alguns reconeixements de prestigi com l'obtingut per la guia de viatges nord-americana Frommer's, que inclou la ciutat a la llista de destinacions turístiques TOP 10 per viatjar al 2012. La revista National Geographic Traveler en l'edició de març de 2012, també inclou Girona i el festival Temps de Flors en la relació de les destinacions turístiques a escala mundial per viatjar a la primavera. Durant el 2015, Trivago ha valorat Girona com la ciutat amb millor reputació en línia.

Gastronomia única amb el millor restaurant del món

La província de Girona és una de les zones gastronòmiques més importants del món amb un gran dinamisme culinari. Prop de 20 estrelles Michelin es troben repartides per la regió. Per la seva posició geogràfica, disposa d'una gran varietat de productes frescos i de qualitat, procedents del mar i de la muntanya. Alguns dels restaurants més prestigiosos del món estan ubicats a la ciutat, com El Celler de Can Roca, amb tres estrelles Michelin, o el restaurant La Massana amb una. Un altre referent gastronòmic és El Bulli de Ferran Adrià, que actualment ha tancat les portes per convertir-se en fundació.

Oferta hotelera de qualitat

Girona disposa d'un ampli ventall de possibilitats d'allotjament que s'adapten a tots els estils i pressupostos. La ciutat compta amb més de 700 habitacions en hotels de 3 i 4 estrelles i en un radi de 15 km podem trobar fins a 482 habitacions més, que completen d'aquesta manera una capacitat hotelera total de més de 1.200 habitacions. La majoria de l'oferta hotelera de la ciutat es troba a menys de deu minuts a peu del Palau de Congressos de Girona.

Ciutat de congressos

Girona és una ciutat preparada per acollir tot tipus de jornades, congressos i reunions. Disposa d'equipaments de qualitat per celebrar activitats congressuals i jornades d'àmbit nacional i internacional al centre de la ciutat.

Girona City Convention Bureau

El Girona City Convention Bureau és l'oficina de la ciutat que ofereix assessorament imparcial i gratuït a l'organitzador en l'elecció de l'espai, l'allotjament, les activitats complementàries i altres serveis. La ciutat li dóna tot el suport necessari en la presentació de candidatures per a congressos i tot tipus d'actes.

Espais singulars amb encant

La ciutat de Girona disposa d'espais únics, com el pati del Museu d'Història dels Jueus, els jardins dels Alemanys, el Saló de Descans del Teatre Municipal, el Centre Cultural La Mercè, la Casa Masó o la plaça dels Jurats, entre altres. Espais singulars amb encant per fer-hi sopars de gala, còctels i altres activitats de caràcter especial per donar un toc únic i diferencial al congrés.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org