Notícies

“Reunions amb impacte positiu”, iniciativa del turisme MICE perquè els grans esdeveniments deixin un llegat.

El congrés ecoSTP i l’Auditori Palau de Congressos han impulsat una activitat amb docents, amb l’objectiu que el congrés tingui un impacte perdurable al territori i a la ciutadania.

27 DE JUNY DE 2023

Des de l’Auditori Palau de Congressos es promou la iniciativa que els grans esdeveniments que acull tinguin un impacte positiu al territori i deixin un llegat perdurable a la ciutat. En aquesta línia, s’ha treballat conjuntament amb els organitzadors del congrés EcoSTP2023 per tal que s’inclogui un seminari dirigit a docents de secundària i tècnics/tècniques del sector de l’aigua, impartit per investigadors de la UdG i de l’ICRA.

Aquests exemples de com aplicar el llegat social en els congressos s’han presentant conjuntament per part del Girona City Convention Bureau i l’Auditori Palau de Congressos a la Jornada “Let’s Mice” organitzada per Basquetour a Bilbao. Sota el títol “Llegat social: vinculant el nostre esdeveniment amb la ciutadania”, es van explicar les línies de treball per tal que cada gran esdeveniment deixi una aportació positiva i perdurable al territori, fent partícip a la ciutadania de les activitats que es duen a terme en el marc d’un congrés i retornant al territori un llegat econòmic, social i ambiental.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org