Cómo llegar

Cómo llegar: en tren

Estació de tren Adif

L'estació de tren Adif Girona Costa Brava és al bell mig de la ciutat, amb connexions regionals, nacionals i internacionals. A part de la línia convencional l'estació de tren de Girona forma part també de la línia d'Alta Velocitat Madrid–Saragossa-Barcelona–frontera francesa, un dels principals eixos de comunicació de l'estat espanyol amb Europa.

A l'estació hi podeu trobar consignes per deixar-hi les maletes. Les consignes es troben a la plataforma de l'AVE, i estan obertes a tots aquells usuaris que les vulguin fer servir (no necessàriament han de ser usuaris del tren). L'horari d'obertura és de dilluns a divendres de 7 a 21 h i dissabtes, diumenges i festius, de 9 a 21 h.

Para más información:

Cómo llegar: en tren

Estación de tren Adif

La estación de tren Adif Girona Costa Brava se encuentra en pleno centro de la ciudad de Girona y cuenta con salidas regionales, nacionales e internacionales. Además de la línea convencional, la estación de tren de Girona forma parte asimismo de la línea de alta velocidad Madrid - Zaragoza - Barcelona - frontera francesa, uno de los principales ejes de comunicación entre España y Europa.

En la estación existen consignas en las que depositar el equipaje; ubicadas en la plataforma del AVE, están abiertas a todos aquellos que deseen utilizarlas (sin necesidad de ser usuarios del tren). El horario de apertura es de lunes a viernes de 7 a 21 h, y sábados, domingos y festivos de 9 a 21 h.

Para más información:

<< Volver

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org