Notícies

Més de 150 professionals en Neurologia es reuneixen a Girona

El Palau de Congressos de Girona acull el XIX Curs de Formació en Malalties Desmielinizants de la Societat Espanyola de Neurologia.

31 DE MARç DE 2017

Girona ha estat escollida per celebrar l’19a edició del Curs de Formació en Enfermetats Desmielinizants per residents de Neurologia de la SEN, que té lloc els dies 31 de Març i 1 d’Abril al Palau de Congressos de Girona.

La reunió s’organitza des de la Societat Espanyola de Neurologia i acull a més de 150 professionals de tot Espanya. L’Hospital Universitari Doctor Josep Trueta de Girona és l’impulsor local de la jornada i el coordinador és el doctor Lluís Ramió, cap de Servei de Neurologia de l’hospital.

La reunió és una excel•lent oportunitat perquè els futurs neuròlegs estiguin millor formats en l’abordatge de l’esclerosis múltiple; la malaltia neurodegenerativa inflamatòria i crònica del sistema nerviós central que, segons dades de la Societat Espanyola de Neurologia (SEN) afecta a 7.000 persones a Catalunya, a 47.000 persones a l’Estat Espanyol, 700.000 a Europa i a 2,5 milions de persones en tot el món. El curs es centrarà en el diagnòstic, tractament i maneig de la Esclerosis Múltiple.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org