Notícies

Les agències d'organització d'esdeveniments més prestigioses de l'Estat espanyol es reuneixen aquest cap de setmana a Girona

La ciutat acull per primer cop l’Assemblea General de l’associació Spain DMCs amb l’objectiu de promocionar l’oferta de reunions i esdeveniments entre les principals empreses estatals.

10 DE MARÇ DE 2017

Girona acull des d’avui fins diumenge la XVIII Assemblea General de l’associació Spain DMCs, l’entitat estatal que engloba les agències més importants de serveis especialitzades en l’organització d’esdeveniments.

Durant aquests tres dies més de seixanta persones es reuniran en diferents espais de la ciutat i se’ls mostrarà el potencial que té Girona per esdevenir la seu d’actes destacats. En el marc de l’assemblea s’organitzarà una jornada de networking amb les empreses i institucions membres del Costa Brava Girona Convention Bureau i el Girona City Convention Bureau per tal de que estableixen relacions professionals amb els directius de les agències. Posteriorment, s'ha organitzat una visita guiada a la ciutat ambientada amb la sèrie Joc de Trons i una activitat de descoberta de la ciutat a través de diferents tastets gastronòmics repartits per diferents punts memorables del barri vell de Girona. Així mateix, s’ha programat un viatge de familiarització on els representants de les agències de l’associació descobriran l’oferta de reunions i incentius de la Costa Brava.

L’entitat Spain DMCs organitza cada any la seva assemblea anual a una ciutat diferent, per tal d’aprofitar la trobada per visitar i realitzar activitats al territori. D’aquesta manera, la ciutat amfitriona pot promocionar-se com a destinació MICE (Meetings, Incentives, Conferencing, Exhibitions) i donar-se a conèixer als membres de l’aquesta associació, formada per les agències de viatges estatals més prestigioses especialitzades en l’organització de reunions, incentius i esdeveniments especials. Citytravel, RTA Group, Iberoservices o Eventissimo són algunes de les empreses que formen part de l’entitat.

L’Ajuntament de Girona, a través del Palau de Congressos i el Girona City Convention Bureau, i el Patronat de Turisme Costa Brava Girona, a través del Costa Brava Girona Convention Bureau, organitzen l’esdeveniment i han comptat amb la col•laboració de l’Agència Catalana de Turisme a través de la Catalunya Convention Bureau

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org