Notícies

Girona es promociona a la Fira Internacional de Turisme de Madrid

Del 18 al 22 de gener, Madrid acull una nova edició de Fitur, esdeveniment en el que la ciutat de Girona tindrà presència promocional i institucional.

18 DE GENER DE 2017

Madrid acull una nova edició de la Fira Internacional de Turisme (Fitur), la fira de turisme més important que se celebra a l'estat espanyol i una de les més consolidades a nivell mundial.

L'Ajuntament de Girona és present a Fitur dins l'estand del Patronat de Turisme Costa Brava Girona, i sota la marca de Turisme de Catalunya (Agència Catalana de Turisme), per promocionar els diferents recursos turístics de la destinació, així com informar de tota l'oferta present a la ciutat a nivell de cultura, gastronomia, turisme actiu, de negocis i de compres.

Per altra banda, s'aprofitarà per donar a conèixer les novetats que ofereix turísticament la ciutat de Girona, com la recent certificació de Girona Destinació de Turisme Esportiu, les visites guiades relacionades amb Joc de Trons, l'obertura del primer balneari urbà a la ciutat, els nous itineraris accessibles o la celebració de la Sea Otter Europe Costa Brava Girona el proper mes de juny a Girona.

A nivell de turisme de negocis, Girona serà present a l'assemblea anual de l'Associació de Palaus de Congressos d'Espanya (APCE) que es celebra aquests dies a Madrid coincidint amb Fitur.

La regidora Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, Glòria Plana assisteix a Fitur amb una agenda de treball que comprèn diversos actes i reunions. En aquest sentit, la seva presència servirà per signar el conveni anual amb Renfe, el qual estableix els termes de col·laboració per oferir descomptes en els desplaçaments en AVE a tots aquells congressistes que assisteixin a algun acte a Girona, provinents des de qualsevol punt de l'estat espanyol. La trobada amb Renfe s'aprofitarà també per tractar nous projectes turístics comuns que s'estan treballant.

Per altra banda, s'han concertat diferents reunions de treball amb empreses i persones del sector turístic que aquests dies es concentren en el marc d'aquesta fira.

Glòria Plana apunta que "S'ha volgut aprofitar la presència a Fitur per establir contactes que permetin desenvolupar nous projectes a curt i mitjà termini, d'acord amb les línies estratègiques es que volen prioritzar des de l'àrea Promoció Econòmica, Desenvolupament Local i Turisme, sobretot pel que fa al turisme responsable, al turisme sostenible i accessible, al turisme esportiu i a la creació de nous productes turístics".

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org