Notícies

Girona apareix a la revista HQ HEADQUARTERS

Una de les revistes més influents del sector MICE a nivell internacional entrevista al Girona City Convention Bureau & Palau de Congressos.

26 D'AGOST DE 2020

La revista HQ HEADQUARTERS va publicar en el seu número d’agost una entrevista a Girona City Convention Bureau & Palau de Congressos sobre les mesures adoptades pel Covid19 i les perspectives de futur dins el segment del turisme de negocis.

El rotatiu va ser fundat l’any 1992 amb seu a Brussel·les, està especialitzat en el sector MICE dins els segment associatiu a nivell internacional i ha rebut guardons internacionals com son “Medalla d’or de les reunions d’or de la República Francesa” i “Millor cobertura de premsa de Brussel·les”.

Els seus lectors són professionals internacionals amb poder de decisió sobre quines són les ciutats més atraients on organitzar congressos. Actualment, HQ Magazine publica una varietat d’articles de destinació i suplements personalitzats, disponibles tant en forma impresa com en línia en una plataforma digital HQ Magazine.Live.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org