Notícies

Juny amb plena activitat al Palau de Congressos de Girona

Durant el mes de juny, el Palau de Congressos de Girona acollirà 4 congressos estatals i internacionals.

22 DE MAIG DE 2018

Durant el mes de juny, el Palau de Congressos de Girona acollirà 4 congressos estatals i internacionals, entre d’altres actes que s’hi celebraran. Del 30 de maig al 1 de Juny arriba el 31 Congrés de la SEA, del 6 al 8 de juny el Congrés Mundial sobre Raonament Probatori, seguidament del LXI Congrés de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica i acabant el juny amb la convenció dels Testimonis de Jehovà amb més de 2.500 assistents.

La Societat Espanyola d’Arteriosclerosis celebrarà el seu 31è Congrés Nacional a Girona del 30 de maig a l’1 de juny de 2018. Aquest congrés es convertirà en l’escenari perfecte per analitzar les últimes novetats en el diagnòstic de l’arteriosclerosi, inclosos els últims avanços tecnològics i els tractaments més innovadors.

Del 6 al 8 de juny, el Congrés Mundial sobre Raonament Probatori reunirà grans especialistes internacionals provinents de 4 continents diferents que dissertaran sobre diferents problemes del raonament probatori en el procés judicial durant tres dies. El congrés pretén oferir, com un dels seus grans atractius, un debat sobre el raonament probatori entre punts de vista propis de diferents tradicions i cultures

A mitjans de mes, Girona acollirà la LXI Reunió de la Societat Espanyola de Neurologia Pediàtrica del 14 al 16 de Juny amb més de 500 professionals interessats en la neuropediatria i els seus últims avanços científics. El programa científic del congrès intentarà reflectir els aspectes més propis de la neurologia pediàtrica actual a través d’una síntesi dels progressos més significatius dels últims anys, així com el plantejament de nous reptes que sorgeixen en els diferents camps de l’especialitat. Com és habitual, comptaran amb les sessions de comunicacions orals i pòsters.

Del 22 al 24 Juny, els Testimonis de Jehovà reuniran més de 2.500 persones que participaran a la seva convenció anual en diferents actes que se celebraran durant tot al cap de setmana al Palau de Congressos de Girona.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org