Notícies

El Fam trip del projecte OGL Meetings (Olot-Girona-Lloret) visita el Palau de Congressos

8 Organitzadors d'esdeveniments i 2 empreses de Barcelona visiten el Palau de Congressos.

23 D'ABRIL DE 2018

Durant el cap de setmana del 20 al 22 d’abril s’ha organitzat un famtrip de turisme de reunions dins el projecte Olot-Girona-Lloret organitzat pels tres conventions bureaus locals (Reunions entre volcans, Girona City Convention Bureau i el Lloret Convention Bureau) en col·laboració amb el Costa Brava Girona Convention Bureau.

El programa de Girona incloïa una visita al Palau de Congressos on els clients varen poder visitar els 3 auditoris i degustar un vermut a la terrassa ofert pel càtering El Ginjoler.

Seguidament es van desplaçar al centre de la ciutat on es va visitar el Museu de la Casa Masó on per primera vegada en la història del Museu es va servir un dinar al menjador principal de la casa del famós arquitecte noucentista Rafel Masó. Va ser una experiència única on els clients varen quedar molt sorpresos per l'experiència de poder dinar en un espai tant emblemàtic.

Després del dinar es va fer una visita guiada a la ciutat recorrent els llocs de rodatge de la Sèrie Joc de Trons i els clients varen poder-se caracteritzar dels personatges de la famosa sèrie de HBO.

<< Tornar

Pg. de la Devesa, 35. 17001 GIRONA | +34 872 080 709 | info@gironacongressos.org